Bywalec

Maniak

początkujący elektromonter przez około 2 do 4 lat uczy się fachu
więc nie pękajcie
jeśli macie pojęcie o pracy elektryka to będzie krócej ale parę pierwszych miesięcy i tak nikt was nie puści (nie powinien) do samodzielnej roboty.
Na szybowym przekładki sieci raczej nie wchodzą w grę, raczej bieżące naprawy przeglądy i konserwacje ewentualnie, wymiana zużytych elementów itp.
Oddział wydobywcze to też na początek od kilku tygodni do kilku miesięcy na obycie się z "otoczeniem" i z reguły proste prace przy przekładkach sieci elektrycznej (500V).
ale i tak wszystko zależy na jakich ludzi traficie.
Na szybowym przekładki sieci raczej nie wchodzą w grę, raczej bieżące naprawy przeglądy i konserwacje ewentualnie, wymiana zużytych elementów itp.
Oddział wydobywcze to też na początek od kilku tygodni do kilku miesięcy na obycie się z "otoczeniem" i z reguły proste prace przy przekładkach sieci elektrycznej (500V).
ale i tak wszystko zależy na jakich ludzi traficie.
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Bywalec

Bywalec

Nowy(a) na forum

Bywalec

Właśnie wróciłem z kopalni. Dostarczyłem badania, kwestionariusz, zdjęcia itp i pozbierałem autografy na obiegówce
. Najpierw biegałem po SW-1 a potem na SG-1. 12.01. o godz. 6 mam szkolenie BHP, które będzie jednocześnie pierwszym dniem mojej pracy w Sierpolu. Póki co mam ponad tydzień bezpłatnego wolnego (z poprzednią firmą już się pożegnałem). 
Nowy(a) na forum

ja nie dostalem. A mozesz potwierdzic ze byly 4 zadania? Bo zaczynam myslec ze jakichs nie zauwazylem na drugiej stronie czy cos 
Ostatnio zmieniony 03 sty 2011, 21:19 przez egoon, łącznie zmieniany 1 raz.
Bywalec

Nowy(a) na forum

Bywalec

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Informacje
0 użytkowników » 1 gość