Początkujący

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Bywalec

Nowy(a) na forum

Bywalec

Nowy(a) na forum

Maniak

CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Nowy(a) na forum

Przeczytałem cały ten topic i wnioskuję że ogolnie bardzo ciężko jest sie dostać do kopalni. Ja osobiscie dzisiaj byłem w kadrach na ul. H. Dąbrowskiego w Polkowicach ale troche w innej sprawie... chodziło o praktyki. Obecnie jestem studentem 3 roku na UZZM na kierunku zarządzanie i inzynieria produkcji a specjalnosci zarządzanie bezpieczeństwem pracy(BHP). W tym semestrze przyszła pora na praktyki.. a więc pomyslalem sobie tato pracował w kopalni (obecnie emeryt), brat pracuje jako mechanik no to i ja spróbuje
Wyskrobałem ładne długie podanie o praktykę no i poszedlem do kadr, pani popisala cos na moim podaniu i skierowała mnie do Specjalisty BHP o opinię czy będę mogł (albo i nie) odbyć praktykę. A więc udałem się do Pana Specjalisty w celu zaopiniowania mojego podania
Wszedlem przywitałem się, powiedziałem o co chodzi... porozmawialem o szkole itp ogolnie bardzo miły Pan! Spytał mnie czy jestem chory itp bo będzie chciał zjechać ze mna pod ziemie pokazać mi wszytsko. itp itd. przejrzał więc mój program praktyk i udało się... pozytywnie zaopiniował podanie
Nie ukrywam ze zalezalo mi na tej praktyce ponieważ po niej bedę chciał się wbić na staż... a pozniej do... ;P? Zobaczymy jak to się ułoży, ogolnie bardzo ciekawy jestem jak pracują specjalisci ds. BHP 
Powodzenia wszytskim!
Powodzenia wszytskim!
Maniak

Maniak

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Informacje
Bing [Bot] » 1 gość