Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Piekna jesien,piekny dzien...duzo swiezego powietrza i glod ,ktory dopadl mnie i kolezanki .:)Postanowilysmy cos przekasic i zupelnie przypadkiem trafilysmy pierwszy raz do w/w pizzerii.Nie wiem jaka maja pizze ale zamowilysmy dania zapiekane,ktore obok zapiekanek pewnie nigdy nie staly...nie mowiac o tym,ze szef kuchni chyba nie wie jaka konsystencje powinien miec beszamel(my mialysmy jakas zupe mleczna).
Nie wspomne tez jak dlugo czekalysmy na te dania....i doczekalysmy sie wlasnie plywajacych makaronow:(A najlepsze ze krewetki w jednym daniu nie byly obrane!skandal..smialysmy sie zastanawiajac jak jedna z nas ma je obrac-bo wkladac palce zeby zdjac pancerz krewetki to chyba przesada-zapeikanka zwykle jest daniem prostym i w przygotowaniu i w jedzeniu -tak myslalysmy do tej pory:)...
MY niestety wyszlysmy stamtad tak samo glodne jak weszlysmy.Nigdy juz tam nie pojdziemy zjesc i oczywiscie nie polecimy tego miejsca...Owszem piwa i kawy mozna sie napic wszedzie ale naprawde jesli bedziecie miec wybor.....bliah....jutro robimy placki ziemniaczane,ktore beda zapewne lepsze od tych,,pseudo zapiekanek,,.
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: if_ona »

A gdzie ta pizzeria się znajduje?
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: samosiejka »

na Ustroniu...obok Amezu,Retro...
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Dale Cooper »

Spędziłem wiele przyjemnych chwil w Tataracie, czy późniejszej Romie, pizza zawsze była w porządku. Teraz pewnie po raz kolejny zmienili się właściciele i stąd taka lipa...
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: samosiejka »

nie pisalam o pizzy zeby nie bylo:)ale kolezanka z ktora bylam wlasnie odradzala pizze i wzielysmy te nieszczesne zapiekanki....
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM