Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec
Ciekawe atrakcje na wesele

Post autor: marta22 »

Szukam pomysłu na ciekawe atrakcje weselne/

Co polecicie?
hmm
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec
Re: Ciekawe atrakcje na wesele

Post autor: tunka »

Drink bar - kolejki od początku imprezy do samego końca, ludzie chwalili
Dla gości przygotowaliśmy upominki w postaci zdjęć z drukarki instax z każdym z nich, które wykonywaliśmy najczęściej podczas wręczania zaproszeń - dla osób towarzyszących lub pojedynczych przypadków, z którymi nie udało nam się mieć zdjęć, podarowaliśmy nasze zdjęcia jako pary - kilka osób zwróciło mi uwagę, że super pomysł, bardzo wzruszający No i oczywiście fotobudka https://ohmywood.com.pl/oferta/fotobudka-na-imprezy/
Papierowe gry dla gości przy talerzach wraz z małym ołówkiem - bingo i zdrapki „znajdź pannę młodą / pana młodego”, wykonane ręcznie - kto chciał, brał udział, też kilka osób powiedziało, że fajny pomysł, a nieinwazyjny w czas trwania całej imprezy - z tego co widziałam po uprzątnięciu zdrapkę z ciekawości zdrapal każdy, zwłaszcza, że za wygraną w obie gry był alkohol
Mieliśmy też słodki stół, zeszło niemal wszystko. Trafionym pomysłem był także tort z babeczek, dzięki temu było je Na każdym z 5 stołów był również 1 aparat jednorazowy z kliszą, po 27 zdjęć. Kto wiedział, jak obsługiwać, pocykał trochę zdjęć „w starszym klimacie” i mamy super pamiątkę
Pomocna :)
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM