Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

Kod: Zaznacz cały

No i Europa, pozbawiona emigrantów, radośnie sobie zbankrutuje, kiedy nie będzie miał kto pracować na emerytów i wymrze.
na właśnie, a przecież lepiej, łatwiej i przyjemniej zadbać o to by wokół nas było duzo naszych dzieci. państwo powinno ułatwiać, pomagać, wspietać rodziny które są 'produktywne' a nie straszyć patologiami z rodzin wielodzietnych. dopłacanie do srodków zapobiegawczych z to też jakaś paranoja.

wielu Polaków wyjechało na zachód do roboty, Panie i Panowie zróbmy sobie nowych!!! :mrugniecie:
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: realista »

tomi pisze: ...wielu Polaków wyjechało na zachód do roboty, Panie i Panowie zróbmy sobie nowych!!! :mrugniecie:

hmm, co ci mogę powiedzieć :)

no to rób

[ Dodano: Wto 12 Gru, 2006 13:25 ]
a odpowiadając na inne pytanie: dlaczego sam się nie zaangażuję?

Polityka to gra zespołowa, aby działać trzeba działać razem - z kimś.
Tymczasem większość zdolnych ludzi wybiera jednak działalność w której łatwo się wybić na stołki - a nie taką, która jest wartościowa. Łatwiej zabłysnąć w młodzieżówce znanej (choć patologicznej) partii niż tworzyć coś wartościowego. Powiedzmy sobie szczerze - ludziom w większości chodzi tylko o karier, nie o politykę.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: yaro007 »

Jak dla mnie poglady lewicowe to jedna z najbardziej naiwnych ideologii.Dziwi mnie to ,że jeszcze w Polsce sie ktoś się w to bawi.Dla mnie lewacy to ludzie którzy nie dorośli do kapitalizmu.
CZŁOWIEK Z WIZJĄ
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

no właśnie :)
nic dodać nic ująć
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

A propos lewaczków obadajcie ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=UZibqVKc ... ed&search=
CZŁOWIEK Z WIZJĄ
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mistake »

W Lubinie z tego co wiem działa (choć ich nie widać) SMD - Młodzieżówka PO.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

wiesz, nie jest wcale powiedziane że wszyscy lewacy to homoseksualiści, czy lesbijki
niektórzy z nich to mogą być po prostu biedni ludzie nie radzący sobie z rzeczywistością

może trzeba im jakoś pomóc - uświadomić - nie wiem

kierownictwo to wiadomo co i jak, ale ja mówi o tych zwykłych szeregowych lewakach
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Homoseksualiści to pionki w grze lewicy która za wszelką cenę szuka poparcia.
Żal mi tych chorych ludzi ale do momentu kiedy siedza w domach i nie pokauja swojego zboczenia na ulicy.

Zauważcie,że na tzw paradach równości homoseksualiści są mniejszością większość stanowia tam natomiast przedstawiciele partii lewicowych,ich młodzierzówki i anarchiści i rózni inni dziwaczni ludzie,którzy chca walczyć z faszyzmem ,którego niema.

Uważam,że władze powinny coś z tym zrobić i zakończyć wreszcie tą farsę z tymi paradami.

A co do szeregowych lewaków to zazyczaj popierają swoje kierownictwo.
CZŁOWIEK Z WIZJĄ
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Sakis »

yaro007, wspanialy link.
realista, szczerze: jedyny komunista do zniesienia to Urban. Jest wlascicielem gazety, dzieki ktorej zbil fortune na naiwnych lewakach. Moj osobisty idol ; p.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Moimi idolami nigdy nie beda ludzi dorabiajacy się na ludzkiej głupocie którezy drwią sobie ze wszystkich naokoło a podczas gdy sami niewiele sobą przedstawiają.

A jeśli chodzi o napinaie sie z lewaków to jeszcze jeden filmik

http://www.youtube.com/watch?v=cU84fFhLl0c
CZŁOWIEK Z WIZJĄ
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: JasioJasio »

Łatwiej zabłysnąć w młodzieżówce znanej (choć patologicznej)
Możesz podać przykład na "patologiczność" jakiejś młodzieżówki?

Uważam,że władze powinny coś z tym zrobić i zakończyć wreszcie tą farsę z tymi paradami.
Zdecydowanie! Potem niech "władze" powiedzą czy lepiej się ubierać na zielono czy niebiesko, a na koniec "władze" powiedzą nam wszystko, po co myśleć?

W demokracji piękne jest to, że każdy może mówić co myśli.
W demokracji fatalne jest to, że każdy może mówić co myśli.
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Sakis »

yaro007, nadmiar konserwatyzmu prowadzi do zguby (vide: Kraków : > )
a ten cały Ivo (imie w telenoweli znalazl??? ) to z milosci do ojczyzny tak mowi, tylko jeszcze tego nie wiem. o! ; p

JasioJasio, troche racji w twojej polemice jest, ale te wszystkie manifestujace wolna milosc i ideologie lat 60 ubieglego wieku persony trzeba chronic nie tylko przed prawdziwym swiatem, ale i duza czescia spoleczenstwa. Zbedny wydatek.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

hahaahah młodzieżówki lewackie nie są dla ciebie patologiczne.No słuchaj jak któs promuje homoseksualizm aborcję eutnazję itp to wcale nie jest patologiczny.
Lewica dla mnie jako taka sama w sobie jest zjawiskiem patologicznym.

Oj jasiu jasiu lewacy i demokracja hehehehehh kompromitujesz się takimi postami
Kolejna sprawa jeśli się nie mylę to ludzie decyduja o tym jaka bedzie władza a nie odwrotnie.

Tak sie składa,że przyglądałem się takiej paradzie we Wrocławiu.Homosiów i lewice bronił od powrotu do normalności kordon panów w białych kaskach z tarczami.Pierwszy raz widziałem tylu przerażonych ludzi.Uwież mi nie było tam wesoło.
Władze musza przeciwdziałac tego typu lewackim prowokacjom.

Wiecie co maja na celu takie parady.SLD liczy na to ze Młodziez wszechpolska spuści manto jakiemuś pedrylowi i wtedy Giertych będzie się musiał tumaczyć za szeżenie faszyzmu i bóg wie czego jeszcze.

Dyktaturuy były dobre lub złe a demokracja zawsze jest głupia (K.Mikke)

[ Dodano: Sro Gru 13, 2006 00:58 ]
I kolejny filmik pokazujacy geniusz lewicy
http://conservativepunk.wordpress.com/2 ... jcow-dwoch
CZŁOWIEK Z WIZJĄ
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: JasioJasio »

hahaahah młodzieżówki lewackie nie są dla ciebie patologiczne
No nie są. Nie znam żadnej "lewackiej młodzieżówki": więc trudno mi powiedzieć czy są "patologiczne".
Tobie nie odpowiada posiadanie prawa do aborcji (absolutny zakaz?) dla cytowanego przez ciebie Korwina-Mikke skandalem i łamaniem jego praw jest nakaz zapinania pasów w aucie na przykład. Kwestia gustu.
Bardzo lubię słuchać pana Janusza ale mam wrażenie, że rządy silnej ręki przez niego promowane byłyby wlaściwe i fajne tylko w jednym wypadku: gdyby on rządził :)

"patologia społeczna - odchylenie od reguł działania społecznego, postępowanie niezgodne z przyjętymi normami lub wartościami. Ogólnie są to wszelkie przejawy zachowania innego niż konformistyczne"

Zgodnie z tą definicją, to każda młodzieżówka (i nie tylko) jest patologiczna. Konformista siedzi w domu i się nie wychyla :)

I pytanie. Ustrój mamy w naszym radosnym kraju póki co demokratyczny, co zatem jest patologiczne:
1 głoszenie własnych poglądów
2 pacyfikowanie tych, którzy głoszą poglądy?
Homosiów i lewice bronił od powrotu do normalności kordon panów w białych kaskach z tarczami.
"Normalność" to mili panowie w dresach jak rozumiem? Czy może równie sympatyczni młodzieńcy w opiętych skórach z "Oj!" na ustach?
Normalność proszę ciebie to swoboda wyrażania poglądów, ty masz takie ja mam inne. Jeśli między jednymi a drugimi musi stać policja, to już nie jest "normalność", tylko ktos zwyczajnie jest jebnięty.
Wiecie co maja na celu takie parady...
Układ znaczy się? Wspólnie z "Wyborczą" chcą zrobić zamach stanu?
Oj jasiu jasiu lewacy i demokracja hehehehehh kompromitujesz się takimi postami
Hę? A czymże się tak strasznie skompromitowałem? Pisalem gdzieś o "lewakach" i "demokracji"? Możesz przypomnieć?
Poza tym w demokracji każdy ma prawo wyrażać swoje poglądy. Lewacy, prawacy, blondyni i łysi. Na szczęście i niestety jak już pisałem.
Devik Crazystar
Devik Crazystar

Post autor: Devik Crazystar »

...
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM