Regulamin forum
Jeżeli chcesz coś kupić lub sprzedać - to forum jest dla ciebie.
Oddam kolekcje filmów 500-600. Zaczełem zbierać rok 1999. Zajmują mi tylko w pokoju miejsce, a już to mnie nie interesuje. Dodam że około 100 filmów jest w okładkach. Każdy płyta użyta może jeden raz. Oddam jakiemuś kolekcjonerowi, gdyż jest to mi zbędne. Oczywiśćie na użytek własny/domowy. Informacje tylko przez mejla xavier@konto.pl, ale konkretne a nie jakieś dowcipy. Pozdrawiam.
Nowy(a) na forum

Około 150 filmów już oddałem, ale zostało jeszcze ich troche
Okolo 300.
Wiec jak ktoś chce powiększyć swoją kolekcje to zapraszam po odbiór tego, bo zagraca mój pokój
Najchętniej wymienie za czyste płytki dvd
Może one na coś mi sie przydadzą.
Zapraszam kinomaniaków - xavier@konto.pl
[ Dodano: Pią Paź 28, 2005 12:13 ]
Okolo 300.
Wiec jak ktoś chce powiększyć swoją kolekcje to zapraszam po odbiór tego, bo zagraca mój pokój
Może one na coś mi sie przydadzą.
[ Dodano: Pią Paź 28, 2005 12:13 ]
Około 150 filmów już oddałem, ale zostało jeszcze ich trocheabrakadabra pisze:Oddam kolekcje filmów 500-600. Zaczełem zbierać rok 1999. Zajmują mi tylko w pokoju miejsce, a już to mnie nie interesuje. Dodam że około 100 filmów jest w okładkach. Każdy płyta użyta może jeden raz. Oddam jakiemuś kolekcjonerowi, gdyż jest to mi zbędne. Oczywiśćie na użytek własny/domowy. Informacje tylko przez mejla xavier@konto.pl, ale konkretne a nie jakieś dowcipy. Pozdrawiam.
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Informacje
0 użytkowników » 1 gość