Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
Stały bywalec

Weteran

Sakis, dobrze ZALINKOWANE 
Stały bywalec

wsomie to mogli by zorganizowac jakis porzadny punkowy koncer:D:D jedne z najleprzych kapel wywodza sie z naszego miasta, a koncerty graja nawet za granica przyklad: all bandits, kolejny: rewizja juz niedluga ma sie ukazac ich plytka:) fajnie byloby poszalec przy czyms porzadnym! a nie wystwili dode...ktorej nawet nie bylo widac bo jej inplanty z biustu twarz zaslonily... 
~o~>...krwawym sznurem, maszerując w blady świt...<~o~
Weteran

powinni ich zblokowacmna pisze:koncerty graja nawet za granica
A koncert Behemota prawie pewny, czytalem na oficjalnej...
Stały bywalec

Stały bywalec

Weteran

Niestety Rolling Stones odwolali trase z powodu choroby gitarzysty wiec raczej nie ma szans zeby przyjechali do Lubina.
A w ogole to chcialem powiedziec, ze jestem zblazowany tym, ze "zespol" Virgin, o ile to mozna nazwac zespolem, wykonal utwor Wish You Were Here Pink Floyd. Toz to ŻENADA!!!
A w ogole to chcialem powiedziec, ze jestem zblazowany tym, ze "zespol" Virgin, o ile to mozna nazwac zespolem, wykonal utwor Wish You Were Here Pink Floyd. Toz to ŻENADA!!!
Weteran

Zespol Pink Floyd jest legenda rocka, uwazani sa za pionierow rocka progresywnego oraz psychodelii. Mozna powiedziec, ze to co stworzyli, zapisalo sie w historii muzyki na zawsze, czerpano z ich dorobku za czasow ich swietnosci, jak i teraz gdy Waters i Gilmour juz nie graja razem...Auch pisze:A co w tym żenującego?
Z drugiej strony Dorota Rabczewsa, promujaca swoja muzyke swoim wiezerunkiem czyt. czterema literami i silikonem, uczestnictwem w programie Bar, malżenstwem z Majdanem. czy tez wrzaskiem medialnym, jaka to wspaniala piosenke nagrala dla Jana Pawła II... [sic!]
Z ciekawosci podszedlem do sklepiku "zespolu" VIRGIN, oto co ujrzałem:
- 50 rodzajow zdjęc Pani Doroty (w koszulce lub bez, jak kto woli, nawet w ramkach byly
- świecące zaroweczki festynowe
- koszulki zespolu zrobione metoda wprasowankowa, z wokalistka w roznych pozach
- aha, no i jakies plyty byly
pozdrawiam fanow Virgin, bylo ich sporo na koncercie
Stały bywalec

http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=49135Dale Cooper pisze:Niestety Rolling Stones odwolali trase z powodu choroby gitarzysty wiec raczej nie ma szans zeby przyjechali do Lubina.
[ Dodano: Wto 27 Cze, 2006 22:30 ]
bo sie jak zwykle na cycki patrzyłeś pauko ; patn pisze:A mi się podobało.
Weteran

Sakis, znowu dobrze zalinkowane :]
Widze ze tu sie jakas wspolpraca zapowiada
Widze ze tu sie jakas wspolpraca zapowiada
Informacje
Bing [Bot] » 1 gość