Regulamin forum
Nasze miasto w sieci, nowe lubińskie strony i rozwój na polu informatyki.
Komunikacja miejska w lubinie
Witam ostatnio wpadł mi z kumplem pomysł by zrobić strone o komunikacji miejskiej w naszym mieście,może strona to nie jakaś rewelacja,ale narazie to szablon,wszystko jest w budowie,mysle,że niedługo będzie gotowe,pracujemy też nad Oficjalnym forum pod adresem Oficjalne forum komunikacji miejskiej w lubinie,zapraszam do dyskusji i rejesracji,ze wzgledy na awarię serwera,tematy prosimy wstawiac w dziale forum testowe,gdy wszystko wróci do normy dorobimy działy tematyczne.
Witam ostatnio wpadł mi z kumplem pomysł by zrobić strone o komunikacji miejskiej w naszym mieście,może strona to nie jakaś rewelacja,ale narazie to szablon,wszystko jest w budowie,mysle,że niedługo będzie gotowe,pracujemy też nad Oficjalnym forum pod adresem Oficjalne forum komunikacji miejskiej w lubinie,zapraszam do dyskusji i rejesracji,ze wzgledy na awarię serwera,tematy prosimy wstawiac w dziale forum testowe,gdy wszystko wróci do normy dorobimy działy tematyczne.
Maniak

Weteran

ambicje? kazdy chce byc administratorem czy jak? moda?
wnioski do autorow o usuniecie strony zapewne spelzna na niczym wiec sie juz nie udzielam.
moja ocena: 2/10 (jak zawsze 2 za checi), choc powinna byc "PAŁA!"
Stały bywalec

Stały bywalec

t -r - a - g - e - d - i - a 
gratuluje.... sam kiedys sie nosilem z zamiarem stworzenia takiej strony, no ale wiadomo z braku czasu....pksiak pisze:Komunikacja miejska w lubinie
oczywiscie tak jak napisales strona jest narazie primitywna ale od czegos trzeba zaczac.
Ja jednak rozszerzyl bym zawartosc strony o komunikacje miedzymiastowa i przede wszystkim o kolejowa (badz co badz mamy wlasnego (lokalnego) przewoznika kolejowego).
Stały bywalec

Informuje,ze strona i obecne forum zostanie zablokowane,od dziś wszystko jest połączone i dane na inny serwer pod adresem www.kmlubin.yoyo.pl zapraszamy do rejestracji i współpracy
Maniak

nie kumam o co ci chodzi? co masz przeciwko ze ktos stawia jakies forum tematyczne?Marian pisze:blagam ... skad sie ostatnio ta moda na robienie 'stronek' i stawianie for na darmowych serwerach.
ambicje? kazdy chce byc administratorem czy jak? moda?
wnioski do autorow o usuniecie strony zapewne spelzna na niczym wiec sie juz nie udzielam.
moja ocena: 2/10 (jak zawsze 2 za checi), choc powinna byc "PAŁA!"
Czemu moze istniec np. forum fanow zaglebia a juz nie moze byc fanow KM.
Weteran

ano oto, ze jestem wyznawca stwierdzenia, iz nie kazdy ma predyspozycje do wszystkiego. a ostatnio jest wyjatkowy naplyw ludzi, ktorzy niemajac predyspozycji do projektowania i pisania stron biora sie za to. wiec jak na to reagowac jak nie krytyka?
oczywiscie, kazdy ma prawo, i ja tego nie neguje, z nieczystym sumieniem przyznaje sie, ze staram sie zniechecic, niektorych do pracy bo szkoda wysilku, pomyslu i zdrowia opinii publicznej.
[ Dodano: Pią 31 Mar, 2006 09:22 ]
ja jestem wyznania, ze mozesz spartolic kodowanie, mozesz olac validator (nie bic) , mozesz zmieszac w php/html ... ale byle by to ladnie wygladalo ;p;] nie kazdy moze robic wszystko, wiec jesli nie mozna wszystkiego to trzeba zrobic chocby reprezentacyjna czesc,
oczywiscie, kazdy ma prawo, i ja tego nie neguje, z nieczystym sumieniem przyznaje sie, ze staram sie zniechecic, niektorych do pracy bo szkoda wysilku, pomyslu i zdrowia opinii publicznej.
[ Dodano: Pią 31 Mar, 2006 09:22 ]
ja jestem wyznania, ze mozesz spartolic kodowanie, mozesz olac validator (nie bic) , mozesz zmieszac w php/html ... ale byle by to ladnie wygladalo ;p;] nie kazdy moze robic wszystko, wiec jesli nie mozna wszystkiego to trzeba zrobic chocby reprezentacyjna czesc,
Informacje
0 użytkowników