Koncerty zespołu Vengo |
Autor |
Wiadomość |
kaamilaa Nowy(a) na forum

|
Wysłany: Sob Mar 01, 2008 17:06
|

|
|
Witam.
Mam pytanie czemu tak rzadko są koncerty,występy zespołu Vengo bo Fuego ma co chwile i kiedy mogę się spodziewać następnego koncertu,występu ? lub pojedynce osoby?
Po za tym drugie pytanie mam czy oprócz muzy Zespół Vengo występuje jeszcze gdzieś?
A między koncertami jest możliwość obejrzenia jakiś występów. |
Podpis użytkownika: |
|
|
|
Agnes 73 Nowy(a) na forum

|
Wysłany: Sob Kwi 12, 2008 14:17
|

|
|
Zespół Vengo wystąpi 3-go maja w Legnicy.Natomiast 30-go czerwca w CKMuza odbędzie się koncert flamenco na którym wystapi zespół vengo,grupy warsztatowe a jako gość specjalny wystąpi wspaniały tancerz z Hiszpani Costi el Chato który przyjedzie razem z gitarzystą i śpiewakiem flamenco! |
|
|
|

|
Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 20:06
|

|
|
Już myślałam że nikt nie odpisze. A dokładniej wiadomo gdzie wystąpią 3-go maja , o której i ile będzie kosztował wstęp ?
Tak samo pytanie o 30 czerwca ile będzie kosztował wstęp i o której?
Gdzie będę mogła jak coś znaleźć informacje na temat występu w Legnicy ? bo CKMuza to bedzie na stronie pewnie pisało.
Dziękuje za odpowiedzi. |
|
|
|
|
Klara Nowy(a) na forum

|
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 13:24
|

|
|
kaamilaa napisał/a: | Już myślałam że nikt nie odpisze. A dokładniej wiadomo gdzie wystąpią 3-go maja , o której i ile będzie kosztował wstęp ?
Tak samo pytanie o 30 czerwca ile będzie kosztował wstęp i o której?
Gdzie będę mogła jak coś znaleźć informacje na temat występu w Legnicy ? bo CKMuza to bedzie na stronie pewnie pisało.
Dziękuje za odpowiedzi. |
3 maja w muszli legnickiej - wstep wolny
30 czerwca w CKMUZA - bilet 10 pln
jestem pewna , że warto przyjsc p. Agnieszka Szłykowicz wkłada w przygotowania wiele pracy
po za tym widac informacje o kolejnym wieczorku tanecznym flamenco w cafe muza 10 maja
wczoraj bylam na pierwszym i zabawa byla swietnie zorganizowana |
Podpis użytkownika: KlarA |
|
|
|

|
Wysłany: Nie Maj 04, 2008 16:26
|

|
|
Byłam w legnicy i przyznaje było fajnie, ale układ mieli ten sam co z koncertu świątecznego, bo też byłam na nim. Ale nie żałuje że tam pojechałam. Teraz czekam na 30 czerwca, nie mogę się doczekać. Zastanawiam się nad tym wieczorkiem, może przyjdę. A może powiedzieć jak wyglądał ten wieczorek ?
Pozdrawiam |
|
|
|
Klara Nowy(a) na forum

|
Wysłany: Nie Maj 04, 2008 23:51
|

|
|
kaamilaa napisał/a: | Byłam w legnicy i przyznaje było fajnie, ale układ mieli ten sam co z koncertu świątecznego, bo też byłam na nim. Ale nie żałuje że tam pojechałam. Teraz czekam na 30 czerwca, nie mogę się doczekać. Zastanawiam się nad tym wieczorkiem, może przyjdę. A może powiedzieć jak wyglądał ten wieczorek ?
Pozdrawiam |
Jesli podoba Ci sie taniec flamenco to jest to impreza dla Ciebie. Możesz się nauczyć podstaw no i dobrze bawić.
10 maj (sobota) 20.00 |
Podpis użytkownika: KlarA |
|
|
|
|
|