forum LUBIN pl Strona Główna
Współpraca: eLubin.pl forum LUBIN pl Strona Główna
forum LUBIN pl Strona Główna
forum LUBIN pl Strona Główna
FAQSzukajUżytkownicyGrupyProfilRejestracjaZalogujDodaj do ulubionych!Startuj z nami!Współpraca/reklamaKontakt
forum LUBIN pl Strona Główna » Forum » Pytania do administratorów » Pasek przewijania Poprzedni temat :: Następny temat
Pasek przewijania
Autor Wiadomość
Ajti
Nowy(a) na forum



Wiek: 29
Dołączył: 25 Sty 2007
Posty: 26
Skąd: Lubin
Osiedle: Rynek
Wysłany: Czw Sty 25, 2007 21:02

Administratorze... blagam Cie i zaklinam- zrob cos, zeby pasek przewijania byl widoczny!
:)

Podpis użytkownika:
   
rybolek
Stały bywalec
UNDERGROUND



Wiek: 30
Dołączył: 10 Lip 2005
Posty: 399
Skąd: Lubin
Wysłany: Czw Sty 25, 2007 21:29

o który pasek Ci chodzi ? pasek przewijania strony ? przecież jest widoczny:) może masz coś nie tak z przeglądarką.

Podpis użytkownika:
Lepiej niech pada niż ma być błoto :)


Grupa trzymająca miotły :kosa:
   
hemik
Weteran
Enter a Uh.



Dołączył: 07 Cze 2004
Posty: 721
Skąd: Lubin
Wysłany: Pią Sty 26, 2007 07:11

właśnie, nie rozumiem ? sprecyzuj pytanie, wrzuć screena czy coś : )

Podpis użytkownika:
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
   
Ajti
Nowy(a) na forum



Wiek: 29
Dołączył: 25 Sty 2007
Posty: 26
Skąd: Lubin
Osiedle: Rynek
Wysłany: Czw Lut 01, 2007 00:09

A proszę Was bardzo :)

Podpis użytkownika:
   
hemik
Weteran
Enter a Uh.



Dołączył: 07 Cze 2004
Posty: 721
Skąd: Lubin
Wysłany: Czw Lut 01, 2007 07:08

hehe, no to widoczny jest :D :D ale rozumiem, że pewnie chodzi Ci o to, że nie działa ? :D zastanawiam się jak Twoj avant sobie radzi, probowales w innej przeglądarce ? chociarz to nakladka na IE. Stestowalem na FF, Operze, IE old i IE 7 wszystko smisga poprawenie. Pisząc dalej dochodze do wniosku, że może Ci chodzi o kolor ? że mało widoczny ?

Podpis użytkownika:
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
   
Ajti
Nowy(a) na forum



Wiek: 29
Dołączył: 25 Sty 2007
Posty: 26
Skąd: Lubin
Osiedle: Rynek
Wysłany: Czw Lut 01, 2007 12:26

Nie nie nie... nie rozumiesz, moze zle wytlumaczylem. Zaczne jeszcze raz.
Sam w sobie pasek jest widoczny, ale ta czesc, ktora sie przewija to nie... daje screena jesio raz TUTAJ

Podpis użytkownika:
   
rybolek
Stały bywalec
UNDERGROUND



Wiek: 30
Dołączył: 10 Lip 2005
Posty: 399
Skąd: Lubin
Wysłany: Czw Lut 01, 2007 12:30

Ajti, to w takim razie masz coś nie tak z przeglądarką bo u mnie w Firefoxie i w Operze widać :)

Podpis użytkownika:
Lepiej niech pada niż ma być błoto :)


Grupa trzymająca miotły :kosa:
   
Ajti
Nowy(a) na forum



Wiek: 29
Dołączył: 25 Sty 2007
Posty: 26
Skąd: Lubin
Osiedle: Rynek
Wysłany: Czw Lut 01, 2007 12:36

Osh... sprawdzilem na IE... rzeczywiscie widac go- Avant cos biedzi....
Sorry za zamieszanie :P

Podpis użytkownika:
   
rybolek
Stały bywalec
UNDERGROUND



Wiek: 30
Dołączył: 10 Lip 2005
Posty: 399
Skąd: Lubin
Wysłany: Czw Lut 01, 2007 15:36

nie ma problemu :)

//zamykam temat:)

Podpis użytkownika:
Lepiej niech pada niż ma być błoto :)


Grupa trzymająca miotły :kosa:
   
Wyświetl posty z ostatnich:   
  
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku
Skocz do:  
Please enable / Proszę włączyć JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Posty na Forum są własnością ich autorów - redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść postów.