forum LUBIN pl Strona Główna
Współpraca: eLubin.pl forum LUBIN pl Strona Główna
forum LUBIN pl Strona Główna
forum LUBIN pl Strona Główna
FAQSzukajUżytkownicyGrupyProfilRejestracjaZalogujDodaj do ulubionych!Startuj z nami!Współpraca/reklamaKontakt
forum LUBIN pl Strona Główna » Nasze miasto - Lubin » Lubin w si@ci » jaki w lubinie internet ?? Poprzedni temat :: Następny temat
jaki w lubinie internet ??
Autor Wiadomość
Marian
Weteran


Dołączył: 07 Cze 2004
Posty: 929
Skąd: Lubin / Toruń
Osiedle: U IV
Wysłany: Pią Gru 15, 2006 20:27

ja w lubinie mam NASE radiowke, teraz transfer podniesli i smiga mi jak wracam do domu na 66 kb/s

Podpis użytkownika:
fastnet
Nowy(a) na forum


Dołączył: 31 Sty 2007
Posty: 6
Skąd: Lubin
Wysłany: Sro Sty 31, 2007 22:31

>>> FASTNET <<<
Internet Radiowy !!!
Połączenie przez WI-FI
- Podłączenie tylko 100zł
- Abonament standard 43zł -512KBit
lub standard plus 50zł 1Mbit
- Prędkość miedzy 23-8 odpowiednio
1Mbit i 2Mbit
- Łącze dynamiczne o dużej
przepustowości
- Umowa na czas nie określony
- Dostęp 24h
- Rabaty dla klientów grupowych
- Telefonia VoIP

Firma FASTNET
Tel. 0605-456-464
e-mail : admin@fastnet.lubin.pl
www.fastnet.lubin.pl
www.internet24.lubin.pl

Podpis użytkownika:
   
hawcio
Nowy(a) na forum


Wiek: 26
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 2
Skąd: ??
Osiedle: polne
Wysłany: Sob Lut 10, 2007 09:49

muszę się pochwalić że ja mam neta bezprzewodowego z CYBER 3 i jestem zadowolony :) transfer dochodzi do 295 kb/s ale to rzadko zależy czy serwer z którego ściągam jest szybki :) ogólnie polecam tą firmę:) nie mam problemów

Podpis użytkownika:
Daniel
   
ludzik
Nowy(a) na forum



Dołączył: 22 Lut 2007
Posty: 14
Skąd: lubin
Wysłany: Czw Lut 22, 2007 08:29

Na ustroniu "funkcjonuje" "firma" COMTEL - ostrzegam - omijajcie szerokim lukiem - netu czesciej nie ma niz jest. Tlumaczeniem najczesciej jest "wina dialogu" - a co mnie to interesuje - to oni sa moim dostawca :/. ehhh - szkoda slow. Poza tym na slowa "zrobcie cos z tym wreszcie bo przy takim poziomie uslug to nic tylko rezygnowac" odpowiedz jest prosta i mila - "to prosze rezygnowac". Hmm - profesjonalizm w pelni.
Z tego co widzialem u znajomych to dialog tez ostatnio sie skopal. Chodzi czesto baaaardzo wolno - nie wspominajac o pingach :/. Widzialem tu wypowiedzi na temat NASY. Slyszalem tez ze maja zamiar okablowac cale ustronie IV. Czy to prawda? Mam zamiar sie do nich przeniesc - czy warto ? Z COMTELu rezygnuje na 100%

Podpis użytkownika:
   
Sakis
Stały bywalec



Dołączył: 01 Wrz 2005
Posty: 324
Skąd: Lubin
Wysłany: Czw Lut 22, 2007 20:02

z dialogiem nie ma problemow od listopada, przynajmniej ja nie mialem, chociaz z drugiej strony jak byly to bylo dramatycznise.

Podpis użytkownika:
   
hawcio
Nowy(a) na forum


Wiek: 26
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 2
Skąd: ??
Osiedle: polne
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 08:08

haha a teraz zrobiłem 2 kolegom i chyba sobie też zrobie darmowego neta(katra bezprzewodowa może wszystko!!!)oczywiście po zmianie adresu MAC na zaufany który przyjmie router sieci np ORNET16 jedyny wydatek to karta bezprzewodowa np GIGABYT'A

Podpis użytkownika:
Daniel
Ostatnio zmieniony przez rybolek Pią Mar 23, 2007 10:23, w całości zmieniany 1 raz
   
Veldrin
Weteran



Wiek: 32
Dołączył: 01 Lis 2004
Posty: 806
Skąd: Lubin / Wrocław
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 09:42

przypomne tylko ze taki proceder jest niezgodny z prawem.

Podpis użytkownika:
Michał Stangret - fotoblog / galeria
   
ARO
Nowy(a) na forum



Dołączył: 31 Maj 2005
Posty: 45
Skąd: Lubin
Osiedle: Ustronie IV
Wysłany: Czw Kwi 26, 2007 16:51

hawcio napisał/a:
haha a teraz zrobiłem 2 kolegom i chyba sobie też zrobie darmowego neta(katra bezprzewodowa może wszystko!!!)oczywiście po zmianie adresu MAC na zaufany który przyjmie router sieci np ORNET16 jedyny wydatek to karta bezprzewodowa np GIGABYT'A


Jak bym cie dorwal u siebie to bym cie zabil...cioty co kradna ludziom sygnał. To jest nicz innego jak kradzież , tylko cwany jestes bo anonimowy... normalnie zal dupe sciska

Podpis użytkownika:
Wszystko się kończy jak ostatni browar który sączysz
Ostatnio zmieniony przez rybolek Pią Kwi 27, 2007 14:08, w całości zmieniany 2 razy
   
Veldrin
Weteran



Wiek: 32
Dołączył: 01 Lis 2004
Posty: 806
Skąd: Lubin / Wrocław
Wysłany: Czw Kwi 26, 2007 18:49

kradziesz powiadasz?

w sumie racja.

Podpis użytkownika:
Michał Stangret - fotoblog / galeria
   
untrue
Nowy(a) na forum



Dołączył: 30 Sie 2004
Posty: 37
Skąd: Lubin
Osiedle: POLNE
Wysłany: Wto Sie 14, 2007 09:10

fastnet napisał/a:


Firma FASTNET
Tel. 0605-456-464
e-mail : admin@fastnet.lubin.pl
www.fastnet.lubin.pl
www.internet24.lubin.pl


SZKODA TYLKO ZE NIE ODPISUJA NA EMAILE.

Podpis użytkownika:
   
Dale Cooper
Weteran



Dołączył: 04 Wrz 2005
Posty: 883
Skąd: jesteś?
Wysłany: Wto Sie 14, 2007 09:13

Szkoda, że jest podany numer telefonu, a dana osoba może być na wakacjach.

Podpis użytkownika:
www.gitara-online.pl - Alternatywne Forum Gitarowe
   
untrue
Nowy(a) na forum



Dołączył: 30 Sie 2004
Posty: 37
Skąd: Lubin
Osiedle: POLNE
Wysłany: Wto Sie 14, 2007 09:19

Dale Cooper napisał/a:
Szkoda, że jest podany numer telefonu, a dana osoba może być na wakacjach.


1.szkoda ze pisalem na rozne emaile

2. szkoda ze nie napisali na swojej WWW zeby nie pisac na podane adresy, bo teraz maja wakacje...

Podpis użytkownika:
   
m_krzywy
Początkujący



Wiek: 67
Dołączył: 30 Maj 2006
Posty: 50
Skąd: :dąkS
Wysłany: Wto Sie 14, 2007 12:07

hawcio napisał/a:
haha a teraz zrobiłem 2 kolegom i chyba sobie też zrobie darmowego neta(katra bezprzewodowa może wszystko!!!)oczywiście po zmianie adresu MAC na zaufany który przyjmie router sieci np ORNET16 jedyny wydatek to karta bezprzewodowa np GIGABYT'A


Taki z ciebie hax00r... a wiedz ze nie jestes anonimowy ^^ zdradzają cie pakiety które wysylasz i odbierasz, są tropiciele sygnałów, i inny stuff przez który mozesz byc namierzony.

Prędkość takiego połączenia jest beznadziejna i połączenie zrywane bo podszywasz sie pod czyjegos mac'a.

Ale ten typ jest śmieszny jego IP jest zarejestrowane na forum i otwarcie pisze o popełnionych przestępstwach... pathetic.

Podpis użytkownika:
   
robokret
Nowy(a) na forum


Dołączył: 09 Mar 2008
Posty: 2
Skąd: Lubin
Osiedle: Staszica
Wysłany: Pią Mar 28, 2008 21:22

Wprowadziłem się właśnie na osiedle Staszica i poszukuję jakiegoś dostawcy internetu poprzez wifi. W obrębie bloku w którym mieszkam są widoczne sieci o nazwie "default" oraz "3" - ktoś coś wie ??

Podpis użytkownika:
   
slayne
[Usunięty]


Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 11:12

Co do fastnet to niewiem na czym polegal twoj problem bo ja to zalatwilem odrazu, telefonicznie.

Podpis użytkownika:
   
Wyświetl posty z ostatnich:   
Strona 6 z 7  
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku
Skocz do:  
Please enable / Proszę włączyć JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Posty na Forum są własnością ich autorów - redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść postów.