forum LUBIN pl Strona Główna
Współpraca: eLubin.pl forum LUBIN pl Strona Główna
forum LUBIN pl Strona Główna
forum LUBIN pl Strona Główna
FAQSzukajUżytkownicyGrupyProfilRejestracjaZalogujDodaj do ulubionych!Startuj z nami!Współpraca/reklamaKontakt
forum LUBIN pl Strona Główna » Forum » Propozycje i uwagi » forum (shoutbox) pod Konqueror Poprzedni temat :: Następny temat
forum (shoutbox) pod Konqueror
Autor Wiadomość
vendro
Maniak



Dołączył: 02 Lip 2004
Posty: 1918
Skąd: Lubin
Wysłany: Czw Paź 21, 2004 12:59

hello,

niestety nie działa mi shoutbox pod przegladarka Konqueror, wszystko inne ladnie chodzi ale to... nie :(
mozna cos z tym zrobić?

Podpis użytkownika:
hemik
Weteran
Enter a Uh.



Dołączył: 07 Cze 2004
Posty: 721
Skąd: Lubin
Wysłany: Czw Paź 21, 2004 13:35

hehhe :D najlepiej wywalic shoutboxa [ ; :D :D a tak szczerze hmm ludź od kodu coś pewnie zaradzi : )

Podpis użytkownika:
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
elektryk
Administrator



Wiek: 32
Dołączył: 07 Cze 2004
Posty: 909
Skąd: Lubin/Legnica
Wysłany: Pią Paź 22, 2004 02:20

Nie chodzi, nie chodzi ... ale DLACZEGO nie chodzi ? a moze inaczej - jak nie chodzi ... bo widzisz ... sposoby niechodzenia sa rozne :) kwadratowe i podluzne ... moze nie chodzic wogole tzn. nie miec nog i nie mudz chodzic (co jest raczej oczywiste bo strony nog nie maja). Wiec opisz jak nie chodzi ... czy wogole pojawia ci sie okno shoutboxa, czy pojawiaja ci sie wiadomosciw shoutboxie, czy wogole da sie wyslac wiadomosc na shoutboxa i co sie dzieje po wyslaniu wiadomosci ... tu trza dokladnie opisac ... co masz, czego nie masz i co dokladnie nie dziala ...

Podpis użytkownika:
Wyświetl mój profil Wyświetl profil użytkownika Jacek Wieczorek
vendro
Maniak



Dołączył: 02 Lip 2004
Posty: 1918
Skąd: Lubin
Wysłany: Pią Paź 22, 2004 13:49

tak to wyglada:

[ Dodano: Pią Paź 22, 2004 13:51 ]
pod ramka shoutbox pojawia mi sie banner, ale tutaj akurat tego nie widac

Podpis użytkownika:
elektryk
Administrator



Wiek: 32
Dołączył: 07 Cze 2004
Posty: 909
Skąd: Lubin/Legnica
Wysłany: Pią Paź 22, 2004 14:46

Twoja przegladarka nie obsluguje ramek :) I ja nic na to nie poradze ... zmien przegladarke ... w koncu konqueror to nie jedyna przegladarka pod linuxa albo wlacz obsluge ramek ...

P.s: Mandrake to fajny linux ... jeden z moich pierwszych :) Ale obecnie polecam Aurox'a ... ten linuch gnie beret :)

Podpis użytkownika:
Wyświetl mój profil Wyświetl profil użytkownika Jacek Wieczorek
Wyświetl posty z ostatnich:   
  
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku
Skocz do:  
Please enable / Proszę włączyć JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Posty na Forum są własnością ich autorów - redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść postów.