forum LUBIN pl Strona Główna
Współpraca: eLubin.pl forum LUBIN pl Strona Główna
forum LUBIN pl Strona Główna
forum LUBIN pl Strona Główna
FAQSzukajUżytkownicyGrupyProfilRejestracjaZalogujDodaj do ulubionych!Startuj z nami!Współpraca/reklamaKontakt
forum LUBIN pl Strona Główna » Forum » Propozycje i uwagi » Ładowanie strony... proszę czekać. Poprzedni temat :: Następny temat
Ładowanie strony... proszę czekać.

Czy na forum potrzebny jest preloader?
Tak
25%
 25%  [ 2 ]
Nie
25%
 25%  [ 2 ]
Nie mam zdania
50%
 50%  [ 4 ]
Głosowań: 8
Wszystkich Głosów: 8

Autor Wiadomość
surgeon
Stały bywalec


Dołączył: 02 Wrz 2004
Posty: 522
Skąd: Lubin
 Wysłany: Wto Wrz 07, 2004 09:05

Czy mógłby ktoś to wyłączyć? Ja wiem, że admin forum uwielbia wodotryski, ale to utrudnia poruszanie się po forum. Zanim mi ten napis zasłaniająco-wkurzający zniknie to bym przeczytał większość w temacie, a tak musze czekac aż się cała strona załaduje. Strata mojego cennego czasu. :P

Podpis użytkownika:
Masz fajną fotkę naszego miasta? Pochwal się nią ->

Pełen obiektywizm tylko w:
Obrazek wycięła cenzura na forum.lubin.pl
Marian
Weteran


Dołączył: 07 Cze 2004
Posty: 929
Skąd: Lubin / Toruń
Osiedle: U IV
Wysłany: Wto Wrz 07, 2004 15:13

tak jest url ... ktory pozwala ominac klikanie ... dla niektorych wygodne dla inny nie .. kwestia gustu ... w kazdym badz razie jest mozliwosc wyjscia w obie strony.

Podpis użytkownika:
hemik
Weteran
Enter a Uh.



Dołączył: 07 Cze 2004
Posty: 721
Skąd: Lubin
Wysłany: Wto Wrz 07, 2004 16:08

Elektrykos rozpacz to :D

Podpis użytkownika:
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
elektryk
Administrator



Wiek: 32
Dołączył: 07 Cze 2004
Posty: 909
Skąd: Lubin/Legnica
Wysłany: Wto Wrz 07, 2004 18:13

Rozpatrzam negatywnie :) zreszta co ja tu mam do rozpatrzania ... liczy sie wola ogolu ... wiec komu przeszkadza - niech pisze ... jak przekroczycie statystyczna polowe uzytkownikow to to wylacze :P Howgh!

Podpis użytkownika:
Wyświetl mój profil Wyświetl profil użytkownika Jacek Wieczorek
hemik
Weteran
Enter a Uh.



Dołączył: 07 Cze 2004
Posty: 721
Skąd: Lubin
Wysłany: Wto Wrz 07, 2004 20:13

demokracja wg mnie nie przejdzie no ale probojmy [ ;

Podpis użytkownika:
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
Marian
Weteran


Dołączył: 07 Cze 2004
Posty: 929
Skąd: Lubin / Toruń
Osiedle: U IV
Wysłany: Wto Wrz 07, 2004 21:32

biorac pod uwage, ze ponad 1/2 forum spi nie ma co liczyc na wieksza aktywnosc sprzeciwow ;]

Podpis użytkownika:
elektryk
Administrator



Wiek: 32
Dołączył: 07 Cze 2004
Posty: 909
Skąd: Lubin/Legnica
Wysłany: Wto Wrz 07, 2004 22:21

A ja jednak licze na demokracje :) Juz jest sonda - glosowac! Jak wyjdzie tak i bedzie :)

Podpis użytkownika:
Wyświetl mój profil Wyświetl profil użytkownika Jacek Wieczorek
Sid
Nowy(a) na forum



Wiek: 35
Dołączył: 02 Wrz 2004
Posty: 26
Skąd: Lubin
Wysłany: Czw Wrz 09, 2004 05:35

Ankieta jak narazie nie rozstrzygnięta, tylko 8 głosów :( wciąż chyba zamało aktywnych userów by rozwiązywać taklie problemy.

Podpis użytkownika:
surgeon
Stały bywalec


Dołączył: 02 Wrz 2004
Posty: 522
Skąd: Lubin
Wysłany: Czw Wrz 09, 2004 09:44

Widocznie dużo osób nie wie co to znaczy "preloader" skoro az tyle osób nie ma zdania. Dla osób o wolnym/zapchanym łączu to badziewie skutecznie uniemożliwia porudzanie się po forum. :?

Podpis użytkownika:
Masz fajną fotkę naszego miasta? Pochwal się nią ->

Pełen obiektywizm tylko w:
Obrazek wycięła cenzura na forum.lubin.pl
hemik
Weteran
Enter a Uh.



Dołączył: 07 Cze 2004
Posty: 721
Skąd: Lubin
Wysłany: Czw Wrz 09, 2004 14:19

ja mam modem :D i nie narzekam : )

Podpis użytkownika:
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
Sid
Nowy(a) na forum



Wiek: 35
Dołączył: 02 Wrz 2004
Posty: 26
Skąd: Lubin
Wysłany: Czw Wrz 09, 2004 14:28

a ja mam Adsla i narzekam :P jakieś takie skrzywienie z innych for gdzie niema takich wynalazków.

Podpis użytkownika:
DvD
Początkujący



Wiek: 30
Dołączył: 23 Sie 2004
Posty: 76
Skąd: Lubin
Wysłany: Czw Wrz 09, 2004 15:02

Ja mam modem... i jest mi to obojętne :)

Podpis użytkownika:
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620
899862803482534211706798214808651328230664709384460955058223172535940812848...
vendro
Maniak



Dołączył: 02 Lip 2004
Posty: 1918
Skąd: Lubin
Wysłany: Czw Wrz 09, 2004 16:57

a ja mam komputer i sie nie chwale :P :hihi: :D

Podpis użytkownika:
Junglos
Administrator



Dołączył: 07 Cze 2004
Posty: 748
Skąd: Lubin
Osiedle: Ustronie 4
Wysłany: Czw Wrz 09, 2004 20:46

sid ja tez mam aDSL i mialem problemy z tym, jest glownie spowodowane bledem IE :) wiec rownie dobrze moge polecac Opere lub jakas inna przegladarke :) ale co do "loading..." niemam nic przeciwko mi tam obojetnie bez tego tez przezyje :D i sadze ze forum tez 8)

Podpis użytkownika:
Marian
Weteran


Dołączył: 07 Cze 2004
Posty: 929
Skąd: Lubin / Toruń
Osiedle: U IV
Wysłany: Pią Wrz 10, 2004 07:14

surgeon: nie gadaj bzdur ... jak ktos siedzi na modemie to tez ma wolne lacze ... a jezeli to zmula i spowolnia forum to raczej problem lezyt po stronie twojego komputera .. jak widzisz innym to nie przeszkadza ... ja jestem "za" preloaderem

Podpis użytkownika:
Wyświetl posty z ostatnich:   
Strona 1 z 3  
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku
Skocz do:  
Please enable / Proszę włączyć JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Posty na Forum są własnością ich autorów - redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść postów.