forum LUBIN pl Strona Główna
Współpraca: eLubin.pl forum LUBIN pl Strona Główna
forum LUBIN pl Strona Główna
forum LUBIN pl Strona Główna
FAQSzukajUżytkownicyGrupyProfilRejestracjaZalogujDodaj do ulubionych!Startuj z nami!Współpraca/reklamaKontakt
forum LUBIN pl Strona Główna » Forum » Propozycje i uwagi » Wykrywanie OS. Poprzedni temat :: Następny temat
Wykrywanie OS.
Autor Wiadomość
Ymarg
[Usunięty]


Wysłany: Nie Lip 03, 2005 23:11

Chciałem tylko zwrócić uwage, że to wykrywanie systemu użytkownika jest nieco niepełnosprawne. Ja wcale nie mam Linuxa, proszę mnie nie obrażać ;-)

Podpis użytkownika:
hemik
Weteran
Enter a Uh.



Dołączył: 07 Cze 2004
Posty: 721
Skąd: Lubin
Wysłany: Pon Lip 04, 2005 09:50

hehe no to co ? :) Nie trudno oszukac ten skrypt. Zalezy jeszcze czy piszesz to skarżac sie na tą niepelnosprawnosc bo nic nie mieszales a pokazuje 'zle', czy bawiles sie UserAgent i sie dziwisz :D

Podpis użytkownika:
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
Ymarg
[Usunięty]


Wysłany: Sro Lip 06, 2005 22:57

To zdecydowanie skarga. Btw, UserAgent to jakiś programik to tego dziwnego systemu operacyjnego MsWindows? Jeśli tak, to z przyczyn technicznych nie mogłem go użyć. No, nieważne..

Podpis użytkownika:
vendro
Maniak



Dołączył: 02 Lip 2004
Posty: 1918
Skąd: Lubin
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 10:04

Ymarg, wiec jaki masz sys operacyjny, skoro czujesz sie obrazony wyswietlanym pingwinem?

Podpis użytkownika:
Veldrin
Weteran



Wiek: 32
Dołączył: 01 Lis 2004
Posty: 807
Skąd: Lubin / Wrocław
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 11:57

stawiam na freeBSD :P

:kosa:

Podpis użytkownika:
Michał Stangret - fotoblog / galeria
atn
Stały bywalec



Wiek: 29
Dołączył: 02 Kwi 2005
Posty: 434
Skąd: Lubin
Osiedle: Ustronie IV
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 14:27

Hmm.. w Operze o ile dobrze pamiętam to w opcjach można sobie wybrac co ma pokazywac.. przynajmiej w wersji pod Linuksa.

Podpis użytkownika:
roots.bloody.roots :kosa: roots.linux.roots
surgeon
Stały bywalec


Dołączył: 02 Wrz 2004
Posty: 522
Skąd: Lubin
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 16:43

Veldrin napisał/a:
stawiam na freeBSD :P

FreeBSD jest rozpoznawane prawidłowo. :)

Podpis użytkownika:
Masz fajną fotkę naszego miasta? Pochwal się nią ->

Pełen obiektywizm tylko w:
Obrazek wycięła cenzura na forum.lubin.pl
hemik
Weteran
Enter a Uh.



Dołączył: 07 Cze 2004
Posty: 721
Skąd: Lubin
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 17:38

UserAgent...hm Nie To Nie Programik, Ale mniejsza o to :) . Streszczajac te dane sa modyfikowalne niezaleznie od systemu operacyjnego, jesli ktos chce oszukac scrypt zrobi to :)

Podpis użytkownika:
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
Marian
Weteran


Dołączył: 07 Cze 2004
Posty: 929
Skąd: Lubin / Toruń
Osiedle: U IV
Wysłany: Pią Lip 08, 2005 14:02

NetBSD

Podpis użytkownika:
Ymarg
[Usunięty]


Wysłany: Czw Lip 14, 2005 06:50

Oczywiście, że NetBSD! Przeciez to jedyny słuszny system operacyjny!

Podpis użytkownika:
Wyświetl posty z ostatnich:   
  
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku
Skocz do:  
Please enable / Proszę włączyć JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Posty na Forum są własnością ich autorów - redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść postów.