forum LUBIN pl Strona Główna
Współpraca: eLubin.pl forum LUBIN pl Strona Główna
FAQSzukajUżytkownicyGrupyProfilRejestracjaZalogujDodaj do ulubionych!Startuj z nami!Współpraca/reklamaKontakt
forum LUBIN pl Strona Główna » Ogłoszenia » Inne » Biznesplan Biznes plan pod dotacje PFRON + wniosek Poprzedni temat :: Następny temat
Biznesplan Biznes plan pod dotacje PFRON + wniosek
Autor Wiadomość
netdota
Nowy(a) na forum

Wysłany: Pon Cze 10, 2013 08:56

Nasza Firma to nie tylko sposób na biznes, to sposób na życie, nasze hobby i nasza pasja. W pełni poświęcamy się każdemu nowemu zleceniu, indywidualnie i z entuzjazmem podchodzimy do każdego naszego Klienta.
Cenimy czas naszych Klientów. Sprawna organizacja i odpowiedzialność sprawiają, że spełniamy oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów.
Na rynku działa od 1997 roku
Jesteśmy nowatorską firmą. Naszą domeną jest kompleksowość Dlatego swoim Klientom zapewniamy obsługę kadrowo płacową, BHP, obsługę księgową, wnioski o dotacje , refundacje, kredyty i o wiele, wiele więcej...
W ramach usługi oferuję przygotowanie profesjonalnego oraz indywidualnego biznes planu oraz wniosku do PFRON dla osoby niepełnosprawnej i bezrobotnej chcącej pozyskać jednorazowe środki na podjęcie działalności gospodarczej.
Wykonuję biznes plany oraz wnioski do wszystkich Powiatowych Urzędów Pracy w Polsce, które w ramach środków PFRON rozpatrują tego typu wnioski.

Koszt usługi wynosi 123,00zł brutto
Czas realizacji: 1-3 dni (ustalany indywidualnie)

kontakt:
731-150-194
netdota@gmail.com
lub PW na forum

Podpis użytkownika:

Bażant
Stały bywalec

Wysłany: Sob Lis 12, 2022 13:08

Oczywiście takie kwestie są dość ważne i ja jeszcze chcę powiedzieć, że również fajnie jest wiedzieć jaka prezentacja biznesowa będzie dla nas tym najlepszym wyborem. Uważam, że dobrze jest zainteresować się opcją z https://www.mniejslajdow.pl/ i ja najczęściej z niej korzystam.

Podpis użytkownika:

Bażant
Stały bywalec

Wysłany: Sob Cze 10, 2023 08:20

Przyjaciele, czy macie jakieś doświadczenia w zwiększaniu konwersji w sklepie internetowym? Oto co znalazłem https://olesnicainfo.pl/rozmaitosci/5-sposobow-na-zwiekszenie-konwersji-w-sklepie-internetowym/208402/ . Czy ktoś może polecić inne skuteczne metody?

Podpis użytkownika:

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu