forum LUBIN pl Strona Główna
Współpraca: eLubin.pl forum LUBIN pl Strona Główna
FAQSzukajUżytkownicyGrupyProfilRejestracjaZalogujDodaj do ulubionych!Startuj z nami!Współpraca/reklamaKontakt
forum LUBIN pl Strona Główna » Ogłoszenia » Inne » Systemy ERP Poprzedni temat :: Następny temat
Systemy ERP
Autor Wiadomość
miludek
Bywalec

Wysłany: Pią Sie 16, 2019 06:28

Wspomniałem wyżej o sprawdzonym rozwiązaniu. Dopasujcie je pod siebie. Zróbcie sobie test, porównajcie. Dosyć szybko wszystko powinno być jasne.

Podpis użytkownika:

heniutek
Nowy(a) na forum

Wysłany: Czw Wrz 12, 2019 14:41

A o tym, dlaczego warto inwestować w programy ERP, można poczytać chociażby na https://6krokow.pl/-jak-system-erp-moze-pomoc-twojej-firmie/. Jest to jeden z lepszych artykułów w tej materii, dobrze pokazujący, dlaczego programy ERP powinny być wdrażane w każdej firmie.

Podpis użytkownika:

Robertos
Nowy(a) na forum

Wysłany: Wto Cze 16, 2020 08:44

Ja od siebie mogę polecić Streamsoft Prestiż jako system ERP przeznaczony dla firm produkcyjnych https://www.streamsoft.pl/streamsoft-prestiz/

Podpis użytkownika:

smoczynator
Nowy(a) na forum

Wysłany: Czw Cze 18, 2020 12:03

U mnie w firmie korzystamy z enova365. Teoretycznie zaczynaliśmy z niej korzystać jako programu kadrowo płacowego ale dosyć szybko przeszliśmy na korzystanie z tego programu jako pełnego systemu do zarządzania firmą. I jak na razie jest dobrze. Na początku było nieco trudno się przestawić, ale jak nam się udało to naprawdę widzę sporą różnice.

Podpis użytkownika:

popen
Gość
Wysłany: Pią Cze 19, 2020 06:18

Berberis i powinno być w porządku.
Kwestia jedynie wyboru wersji systemu i można osiągnąć coś naprawdę sensownego. Ale nie spodziewajcie się, że natychmiast będzie jakoś super. Na wszystko przyjdzie czas, tylko trzeba działać z głową.

Podpis użytkownika:

kerde
Gość
Wysłany: Pią Gru 04, 2020 07:21

Pracujemy z Berberis. Widzimy efekty na każdym kroku. Nie da się inaczej skutecznie działać. Tak naprawdę zmiana widoczna jest na każdym kroku i oczywiście to zmiana na plus. A jakie są wasze doświadczenia? Co ma znaczenie, a co jej nie ma?

Podpis użytkownika:

samist
Gość
Wysłany: Czw Sie 04, 2022 06:18

Potwierdzam działanie Berberis. System robi kolosalną różnicę, ma mnóstwo funkcji. Jeśli wszystkie jego parametry zostaną dobrze dopasowane, to szybko zauważycie zmianę. Natomiast każdemu może pasować coś totalnie innego. Im bardziej rozbudowane rozwiązanie, tym dla was lepiej, o ile jest dopasowane do biznesu.

Podpis użytkownika:

Bażant
Stały bywalec

Wysłany: Pią Mar 24, 2023 10:21

Dokładnie jest to bardzo fajne rozwiązanie i ja jeszcze jestem zdania, że właśnie w wielu branżach na pewno ono się może przydać. Zachęcam od razu każdego do sprawdzenia tego co napisano w https://www.anegis.com/ar...rp-ktory-wybrac i fajnie jest wiedzieć czy postawić na gotowy czy dedykowany system ERP.

Podpis użytkownika:

kqi@kqi.pl
Nowy(a) na forum

Wysłany: Pon Kwi 03, 2023 14:49

Proszę sprawdzić ofertę rzeszowskiej firmy Syriusz.
Istnieją 32 lata na rynku więc doświadczenie w tworzeniu oprogramowania mają dość spore. Poniżej link do programu kadrowo - płacowego, ale w ofercie jest oprogramowanie do wszystkich działów firmy:
https://syriusz.eu/produkty/kacper-program-do-kadr-i-plac

Podpis użytkownika:

Strona 2 z 2  
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu