forum LUBIN pl Strona Główna
Współpraca: eLubin.pl forum LUBIN pl Strona Główna
FAQSzukajUżytkownicyGrupyProfilRejestracjaZalogujDodaj do ulubionych!Startuj z nami!Współpraca/reklamaKontakt
forum LUBIN pl Strona Główna » Nasze miasto - Lubin » Hydepark » Auta do wyboru Poprzedni temat :: Następny temat
Auta do wyboru
Autor Wiadomość
gosia02
Nowy(a) na forum

Wysłany: Sro Paź 12, 2016 14:59

Witam, mam zamiar kupić autko trochę już patrzyłam i zdecydowałam się na 2 auta Skoda Fabia 3 oraz hyundai X20. Przeczytałam już trochę na temat tych aut ale też chciałabym usłyszeć opinię od innych.

Podpis użytkownika:

task
Bywalec

Wysłany: Sob Paź 15, 2016 09:42

A może Toyota Yaris? To są naprawdę b. dobre auta :)

Podpis użytkownika:

jopek91
Nowy(a) na forum

Wysłany: Nie Paź 16, 2016 15:44

Tylko Fabia. Najtańsze części i najtańsze koszty napraw. Każdy to naprawi więc nie problem.

Podpis użytkownika:
Pozdrawiam

task
Bywalec

Wysłany: Sro Paź 19, 2016 08:23

Tylko, że w Yarisach nic praktycznie się nie psuje :)
Ok, te elementy eksploatacyjne typu klocki, typu wymiana płynów itd.
Ale generalnie na spokojnie można przejechać te 200 tys km bez większych usterek.
Zbliża się koniec roku więc można liczyć, że wkrótce pojawią się całkiem fajne przeceny. Patrz jeszcze tutaj http://www.toyota.anwa.eu...aris/index.json - znajdziesz tam specyfikację wraz z aktualnym cennikiem.

Podpis użytkownika:

klejnot56
Początkujący

Wysłany: Wto Sty 31, 2023 10:26

Jak planujecie lepszy samochód, taki premium to na pewno http://www.britishcar.pl/ - tam dostaniesz sprawdzone i w dobrej cenie

Podpis użytkownika:

bohna
Nowy(a) na forum

Wysłany: Sro Lut 15, 2023 19:32

Obojętne jaki kupicie samochód, czy nowy, czy używany, to warto pamiętać o tym, aby kupić odpowiednio dobrane kosmetyki samochodowe Które nie tylko umyją nasz samochód, ale równiez bedą go pielęgnowały.

Podpis użytkownika:

carmel
Nowy(a) na forum

Wysłany: Wto Lut 28, 2023 08:54

Nie musisz od razu kupować samochodu jak potrzebujesz gdzieś pojechać bo można wykorzystać też Wynajem samochodów Wrocław , warto bo ceny nie są wygórowane a warunki wynajmu bardzo atrakcyjne, między innymi nie musisz wpłacać kaucji

Podpis użytkownika:

klejnot56
Początkujący

Wysłany: Wto Lut 28, 2023 10:34

Moim zdaniem warto zainwestować w przyciemnianie szyb samochodowych bo dzięki temu będzie się jeździć bardziej komfortowo i wygodnie!

Podpis użytkownika:

asasinek
Początkujący

Wysłany: Sro Mar 22, 2023 15:50

Jeżeli zastanawiacie się czy lepszy będzie Wynajem długoterminowy czy leasing, to proponuję skontaktować się z jakąś sprawdzoną firmą, która będzie w stanie przedstawić wam różnicę tego typu opcji. Z tego co wiem, to tutaj simplycar4you.pl można skorzystać z obu rozwiązań, więc może tam byliby w stanie odpowiednio wam w tej kwestii doradzić.

Podpis użytkownika:

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu