Gdzie dobrze założą rolety ?? |
Autor |
Wiadomość |
suhotnik Początkujący

|
Wysłany: Nie Gru 04, 2005 09:50
|

|
|
Witajcie.
Może ktoś ma sprawdzoną firmę, która zajmuje się zakładaniem rolet i może ją z czystym sercem polecić ?? |
Podpis użytkownika: |
|
|
|
Kryzbi Przyjaciel Forum

|
Wysłany: Nie Gru 04, 2005 12:31
|

|
|
Ja nie polecam tej firmy kolo pro line, tam jak sie jedzie w strone bazaru. Ojciec u niech zamawial, po zamontowaniu rolet dlugo nie podzialaly. Fachowiec przyjezdzal do nas co tydzien. A teraz jest OK bo po swojemu zrobilismy. |
|
|
|
falka Gość
|
Wysłany: Wto Lip 19, 2016 05:45
|

|
|
A czy samodzielnie można założyć rolety? |
|
|
|
task Bywalec

|
Wysłany: Wto Lip 19, 2016 07:11
|

|
|
Oczywiście. My na przykład jakiś czas temu samodzielnie zakładaliśmy sobie rolety w domu. Zamawaliśmy rolety systemie przez internet. Nie chcielismy przepłacać bo jednak w sieci jest o wiele taniej niż w sklepach stacjonarnych w okolicy. Rolety kupiliśmy w sklepie Lotari:
https://lotari.pl/
Do jakości nie mogę się przyczepić bo rolety wykonane sa z mocnego materiału. Nie sądze aby była jakaś różnica pomiedzy nimi a tymi z lokalnych salonów. Dostaliśmy równięż dobrą instrukcję jak to wszystko zamontować. Poradziłem sobie sam w jedno popołudnie. |
|
|
|
olubin Bywalec

|
Wysłany: Sro Lip 20, 2016 11:53
|

|
|
A jakie rolety masz na myśli? Zewnętrzne czy wewnętrzne? |
|
|
|
gutek90 Nowy(a) na forum

|
Wysłany: Nie Lip 31, 2016 16:07
|

|
|
Ja sam zakładałem. Co sie samemu zrobi, samemu dopilnuje to jednak najlepiej W sumie jakbys chcial to i Tobie bym zalozył ale na razie nie mam czasu bo lecę na wakację... |
Podpis użytkownika: Pozdrawiam! |
|
|
|
razmus Początkujący

|
Wysłany: Czw Cze 28, 2018 10:18
|

|
|
Ja sam sobie założyłem rolety, nie było w tym nic trudnego. Mam je od firmy Roltex i sprawdzają się bardzo dobrze. |
|
|
|
Wikisia Nowy(a) na forum

|
Wysłany: Pią Lip 13, 2018 09:15
|

|
|
A nie masz jakiegoś znajomego, który by Ci pomógł? Wielu ludzi potrafi samodzielnie założyc rolety |
|
|
|
mstawskam Nowy(a) na forum

|
Wysłany: Nie Gru 09, 2018 11:42
|

|
|
Rolety nie jest trudno założyć samemu, ale najlepiej, jakbyś miał kogoś, kto Ci w tym pomoże. Wraz z mężem zastanawiamy się teraz nad zakupem nowych rolet, może sprawdzi się producent rolet wewnętrznych? Słyszeliśmy bardzo dobre opinie, a nasze już od dawna proszą się o wymianę. |
|
|
|
Bażant Stały bywalec

|
|
|
|
|