forum LUBIN pl Strona Główna
Współpraca: eLubin.pl forum LUBIN pl Strona Główna
FAQSzukajUżytkownicyGrupyProfilRejestracjaZalogujDodaj do ulubionych!Startuj z nami!Współpraca/reklamaKontakt
forum LUBIN pl Strona Główna » Ogłoszenia » Inne » Gdzie dobrze założą rolety ?? Poprzedni temat :: Następny temat
Gdzie dobrze założą rolety ??
Autor Wiadomość
suhotnik
Początkujący

Wysłany: Nie Gru 04, 2005 09:50

Witajcie.
Może ktoś ma sprawdzoną firmę, która zajmuje się zakładaniem rolet i może ją z czystym sercem polecić ?? :)

Podpis użytkownika:
Kryzbi
Przyjaciel Forum

Wysłany: Nie Gru 04, 2005 12:31

Ja nie polecam tej firmy kolo pro line, tam jak sie jedzie w strone bazaru. Ojciec u niech zamawial, po zamontowaniu rolet dlugo nie podzialaly. Fachowiec przyjezdzal do nas co tydzien. A teraz jest OK bo po swojemu zrobilismy. :)

Podpis użytkownika:
falka
Gość
Wysłany: Wto Lip 19, 2016 05:45

A czy samodzielnie można założyć rolety?

Podpis użytkownika:

task
Bywalec

Wysłany: Wto Lip 19, 2016 07:11

Oczywiście. My na przykład jakiś czas temu samodzielnie zakładaliśmy sobie rolety w domu. Zamawaliśmy rolety systemie przez internet. Nie chcielismy przepłacać bo jednak w sieci jest o wiele taniej niż w sklepach stacjonarnych w okolicy. Rolety kupiliśmy w sklepie Lotari:
https://lotari.pl/

Do jakości nie mogę się przyczepić bo rolety wykonane sa z mocnego materiału. Nie sądze aby była jakaś różnica pomiedzy nimi a tymi z lokalnych salonów. Dostaliśmy równięż dobrą instrukcję jak to wszystko zamontować. Poradziłem sobie sam w jedno popołudnie.

Podpis użytkownika:

olubin
Bywalec

Wysłany: Sro Lip 20, 2016 11:53

A jakie rolety masz na myśli? Zewnętrzne czy wewnętrzne?

Podpis użytkownika:

gutek90
Nowy(a) na forum

Wysłany: Nie Lip 31, 2016 16:07

Ja sam zakładałem. Co sie samemu zrobi, samemu dopilnuje to jednak najlepiej ;) W sumie jakbys chcial to i Tobie bym zalozył :D ale na razie nie mam czasu bo lecę na wakację...

Podpis użytkownika:
Pozdrawiam!

razmus
Początkujący

Wysłany: Czw Cze 28, 2018 10:18

Ja sam sobie założyłem rolety, nie było w tym nic trudnego. Mam je od firmy Roltex i sprawdzają się bardzo dobrze.

Podpis użytkownika:

Wikisia
Nowy(a) na forum

Wysłany: Pią Lip 13, 2018 09:15

A nie masz jakiegoś znajomego, który by Ci pomógł? Wielu ludzi potrafi samodzielnie założyc rolety ;)

Podpis użytkownika:

mstawskam
Nowy(a) na forum

Wysłany: Nie Gru 09, 2018 11:42

Rolety nie jest trudno założyć samemu, ale najlepiej, jakbyś miał kogoś, kto Ci w tym pomoże. Wraz z mężem zastanawiamy się teraz nad zakupem nowych rolet, może sprawdzi się producent rolet wewnętrznych? Słyszeliśmy bardzo dobre opinie, a nasze już od dawna proszą się o wymianę.

Podpis użytkownika:

Bażant
Stały bywalec

Wysłany: Czw Wrz 29, 2022 15:49

Myślę, że raczej nie powinniśmy mieć żadnego problemu ze znalezieniem tej właściwej firmy ale jak dla mnie również żaluzje drewniane są bardzo fajną opcją. Chcę jeszcze dodać, że niezwykle ciekawie na ich temat napisano w https://dostawcamebli.pl/inspiracje/12_Jak-dobra%C4%87-drewniane-%C5%BCaluzje-do-mebli-i-wn%C4%99tr i na pewno taka wiedza jest niezwykle praktyczna.

Podpis użytkownika:

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu