|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
 |
                      |
 |
|
 |
Ilość, czy jakość ? |
Autor |
Wiadomość |
NEVIL Przyjaciel Forum NEVIL

Dołączył: 07 Kwi 2005 Posty: 14204 Skąd: LUBIN Osiedle: Przylesie
|
Wysłany: Sro Sie 31, 2016 23:18
|

|
|
Trochę lepiej, chociaż to jest format 768 x 521 pixeli, ale niech już zostanie. Idealnym formatem dla stron forum jest 640 x 480 pixeli. |
Podpis użytkownika:
|
|
|
|

|
Wysłany: Wto Paź 04, 2016 13:48
|

|
|
elektryk, do Twego wpisu z 31 sierpnia 2016. Ja bym zaproponował, aby każdy z aktywnych uczestników tego forum wpłacił Ci na Twoje konto 10 zł każdego miesiąca. Ja jestem ZA. Może wtedy unikniesz strat i nie będziesz dokładał do utrzymania tego forum. Zrób ankietę i zobaczymy ilu się dołoży. |
Podpis użytkownika:
|
|
|
|

|
Wysłany: Czw Kwi 06, 2017 23:21
|

|
|
andros, masz głupie skojarzenia. Jak Cię nie stać na większy datek, to wyślij 2 zł. Przecież w tym MDK-u za naukę młodzieży gry na gitarze coś Ci płacą. Ja wysłałem Adminowi 10 zł, tak, jak obiecałem. Dużo na tym forum piszesz, więc powinieneś czuć się zobowiązany. Jak Admin 1-go maja zlikwiduje to forum, to wtedy pomyślisz inaczej. Dlaczego Admin ma być altruistą i dokładać do interesu ? Jak chcesz, to Ci prześlę te 2 zł na konto i nie będziesz musiał ich mi oddawać. Tylko podaj mi numer konta... |
Podpis użytkownika:
|
|
|
|
|
|
Please enable / Proszę włączyć JavaScript! Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
|
|
 |