forum LUBIN pl Strona Główna
Współpraca: eLubin.pl forum LUBIN pl Strona Główna
forum LUBIN pl Strona Główna
forum LUBIN pl Strona Główna
FAQSzukajUżytkownicyGrupyProfilRejestracjaZalogujDodaj do ulubionych!Startuj z nami!Współpraca/reklamaKontakt
forum LUBIN pl Strona Główna » Tematyczne » Komputery i internet » Gdzie w Lubinie kupujemy sprzęt Poprzedni temat :: Następny temat
Gdzie w Lubinie kupujemy sprzęt
Autor Wiadomość
Bawar
Nowy(a) na forum


Dołączył: 25 Cze 2009
Posty: 1
Skąd: Lubin
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 23:33

jak coś drobniejszego to w media markt, a monitor, drukarkę itp to w vobisie, bo mam pewność, że w razie problemów mogę liczyć na dobry serwis

Podpis użytkownika:
   
Mistake
Bywalec



Dołączył: 25 Lis 2006
Posty: 158
Skąd: Lubin
Osiedle: Polne
Wysłany: Wto Cze 30, 2009 16:15

Tak dobry, że dwuletniej Toshiby nie są w stanie naprawić bo części nie mają.

Podpis użytkownika:
   
Dorin
Nowy(a) na forum


Wiek: 36
Dołączył: 18 Lip 2009
Posty: 3
Skąd: Lubin
Wysłany: Sob Lip 18, 2009 20:28

lol od kiedy to vobis naprawia laptopy Toshiby na gwarancji? Oddajesz do sklepu a oni wysyłają do producenta. Ja z reklamacją w vobisie nigdy nie miałem problemów

Podpis użytkownika:
   
Mistake
Bywalec



Dołączył: 25 Lis 2006
Posty: 158
Skąd: Lubin
Osiedle: Polne
Wysłany: Nie Lip 19, 2009 20:38

A gdzie jest napisane że był na gwarancji?

Podpis użytkownika:
   
maf2
Nowy(a) na forum


Dołączył: 27 Wrz 2009
Posty: 1
Skąd: Katowice
Wysłany: Nie Wrz 27, 2009 23:43

Tylko nie Proline. Odradzam ten sklep !!! Kupić u nich łatwo ale z gwarancją już kiepsko. Zakupiłem w tym sklepie kartę graficzną, ponieważ uległa awarii więc oddałem ją na gwarancji. Po miesiącu karta wróciła nie naprawiona. Powód karta przegrzana, podkręcana. Zażądałem ekspertyzy producenta. Odpowiedź nie mają !!!. Nie mają żadnego dowodu, że karta była gdziekolwiek wysyłana. Można przypuszczać, że karta nie była nigdzie wysyłana przeleżała miesiąc w sklepie i została mi łaskawie zwrócona zepsuta.

PROLINE PROWADZI BAZAROWĄ SPRZEDAŻ NA ZASADZIE ZAPŁACIŁEŚ TO SPIE...

Podpis użytkownika:
   
gugl
Nowy(a) na forum


Dołączył: 17 Lis 2009
Posty: 2
Skąd: Lubin
Wysłany: Wto Lis 17, 2009 22:36

W internecie :P

Podpis użytkownika:
   
TWP
Nowy(a) na forum


Dołączył: 13 Mar 2010
Posty: 1
Skąd: Liban
Osiedle: Przylesie
Wysłany: Sob Mar 13, 2010 16:36

„IT service” na ustroniu - główie laptoki ale i "puszki z homologacją" ,czyli certyfikowane zestawy desktop.

AC3 czy AC4 ,za starostwem - współpracują z Komputronik S.A. ,wiec jeżeli masz zamiar coś zamówić od Komp. to przez nich. Zyskujesz serwis w ramach gwarancji na miejscu. Solidna firma.

ProLine ,ul.Sikorsiekgo - nie polecam ,takie dużo tanio ,a zwroty to nie my. Consumer NOT friendly za to świetny serwis.

Jest coś "za optykiem koło ptysia".

„Space" w rynku. Nie znam permanentnie zaskoczonego chłopca ,który tam popracowuje za to wiem ,że pracuje tam również Dawid (wysoki brunet) . Gość wie prawie wszystko o tym co sprzedaje i czego nie ma w ich ofercie, a to czego nie wie , nie istnieje. Specialista z wieloletnim doświadczeniem w branży. Doradzi ,odradzi, wytłumaczy (na miarę rozumienia słuchacza) i nie uchyla się od odpowiedzialności. Konkurencyjni.

„Firma Górski” ,ul. Sikorskiego 32 - kasy ,hard i software, ceny nie niskie, asortyment daje rade . Obsługa to wykształceni ludzie ,którzy wiedzący co robią ,czyli jak sama firma, solidna. Porządny serwis i oczywiście sam Pan mgr inż. Marek Górski ,zawsze czujny ,człowiek dusza. Firma do ,której po prostu ma się zaufanie i już.

Reszta to reszta.

Podpis użytkownika:
   
Adam29
Nowy(a) na forum


Dołączył: 11 Mar 2010
Posty: 9
Skąd: Rudna/Lubin
Wysłany: Pon Mar 22, 2010 15:28

Osobiście zamawiałem w Prime Coputer's przez allegro a odbierałem we wrocku sprzęcik, kawał drogi jest, no ale ceny 'w miarę' http://www.allegro.pl/sho...php?uid=2758163

Podpis użytkownika:
   
unite
Nowy(a) na forum


Dołączył: 24 Kwi 2010
Posty: 6
Skąd: Lubin
Wysłany: Sob Kwi 24, 2010 17:55

Tylko rynek „Space"-kupiłem tam już 3 komputery -perfect.
Ten szefo Dawid to prawdziwy czarodziej handlu,doradzi,wytłumaczy i tanio sprzeda
po prostu super gość.

Podpis użytkownika:
unite
   
Luke
Nowy(a) na forum


Wiek: 22
Dołączył: 19 Maj 2010
Posty: 2
Skąd: Lubin
Osiedle: Centrum
Wysłany: Sro Maj 19, 2010 14:24

A propo sklepu Space w Lubinie.
Miałem zamiar kupić tam swój pierwszy dobry komputer, poszedłem więc dom sklepu i co zobaczyłem? Pusty sklep i wywieszka lokal do wynajęcia...
Wie ktoś może gdzie teraz znajduje się sklep Space.
Bardzo Pilne proszę o odpowiedź.

Podpis użytkownika:
   
mars200
Nowy(a) na forum


Dołączył: 25 Paź 2010
Posty: 3
Skąd: Lubin
Wysłany: Pon Paź 25, 2010 19:11

Ja znam tylko jedno miejsce gdzie warto kupić sprzęt - Proline, solidnie i potrafią doradzić. Ceny przystępne. Odradzam "hypermarkiety".

Podpis użytkownika:
   
unite
Nowy(a) na forum


Dołączył: 24 Kwi 2010
Posty: 6
Skąd: Lubin
Wysłany: Sob Lut 05, 2011 23:15

David ma wreszcie swój sklep po latach nadstawiania głowy za frajerów bez pojęcia o branży,byłem u niego z przyzwyczajenia- sklep nazywa się ULTIMATEPC,KUPIŁEM ŚWIETNE KOLUMNY ZA NISKĄ CENĘ-KOLUMNY ZAPROJEKTOWANE PRZEZ SZEFA PROJEKTANTÓW SŁYNNEJ FIRMY SCAN-SPEAK,kosztują 600 zł a grają jak za 3 tys.-rewelacja.ŻYCZĘ MU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWYCH ŚMIECIACH W RATUSZU!

Podpis użytkownika:
   
unite
Nowy(a) na forum


Dołączył: 24 Kwi 2010
Posty: 6
Skąd: Lubin
Wysłany: Sob Lut 05, 2011 23:16

David ma wreszcie swój sklep po latach nadstawiania głowy za frajerów bez pojęcia o branży,byłem u niego z przyzwyczajenia- sklep nazywa się ULTIMATEPC,KUPIŁEM ŚWIETNE KOLUMNY ZA NISKĄ CENĘ-KOLUMNY ZAPROJEKTOWANE PRZEZ SZEFA PROJEKTANTÓW SŁYNNEJ FIRMY SCAN-SPEAK,kosztują 600 zł a grają jak za 3 tys.-rewelacja.ŻYCZĘ MU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWYCH ŚMIECIACH W RATUSZU!

Podpis użytkownika:
   
maniekk166
Nowy(a) na forum


Dołączył: 02 Wrz 2016
Posty: 3
Wysłany: Pią Wrz 02, 2016 14:40

Ja przeważnie jak kupowałem tonery w sklepie komputerowym, to później mogłem wymienić stare na nowe. Teraz częściej wybieram skup tonerów , bo bardziej się opłaca, a zużyte tonery można wysłać kurierem.

Podpis użytkownika:
   
NEVIL
Przyjaciel Forum
NEVIL



Dołączył: 07 Kwi 2005
Posty: 14073
Skąd: LUBIN
Osiedle: Przylesie
Wysłany: Pią Wrz 02, 2016 19:07

maniekk166, to trzeba by mieć tych tonerów dwa wiadra, aby się opłacało kurierem je wysyłać... :-)

Podpis użytkownika:
   
Wyświetl posty z ostatnich:   
Strona 2 z 2  
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku
Skocz do:  
Please enable / Proszę włączyć JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Posty na Forum są własnością ich autorów - redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść postów.